top of page
Keresés

A jó dizájntól jön meg az étvágy?



Már régóta tudjuk, hogy a látás nagymértékben befolyásolja az éhségérzetünket. Nem véletlen hogy az ételek csomagolása is ínycsiklandó grafikával készül, hiszen az agy képes a vizuális ingerekre érzelmi reakciókkal válaszolni, az érzelmek pedig beindítják a test fizikai folyamatait.


Megjön az étvágyunk, vagy a rendelési kedvünk bizonyos színektől, és bizonyos formáktól is, sőt egy kellemes környezetben sokkal szívesebben ülünk be az adott helyre legyen az egy étterem, bár vagy söröző. Ennek az az oka, hogy az agy erős asszociációs érzékkel rendelkezik: minél kifejezőbb egy vendéglátóhely szín és grafikai megjelenése, annál valószínűbb hogy sokkal több vendéget fog becsalogatni, sőt tartósan megtartani, mint az a hely, amelyik nem figyel erre oda.


Tehát érdemes befektetni a minőségi nyomdai és grafikai anyagokra? Mindenképp.


A jó színek, a megfelelő és egységes dizájn igenis vendégcsalogató. A kellemes belső környezet, a jól mutató és beszédes logó, molinó egy szép étlap vagy itallap és persze a látványos megállítótábla, vagy cégér mind hozzájárul ahhoz, hogy egy vendéglátóhely virágzó, népszerű, és híres törzsehellyé váljon a vendégei számára.


Tehát, szeretnéd ha kiváló nyomdai minőségben készülnél fel a szezonnyitóra? Vagy kellene egy menő dizájn? Kérj tőlünk AJÁNLATOT, és garantáltan a legjobb megoldásokkal válaszolunk neked!:)



62 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page