A Cívis-Nyomda, Grafikai- és Design Műhely

A Cívis-Nyomda, Grafikai- és Design Műhely Debrecenben, a Veres Péter utca 31. sz. alatt található. E helyen tervezünk, szerkesztünk és itt történik a digitális nyomtatás is.
A névjegykártyától kezdve a szórólapokon, plakátokon, újságon, könyvön keresztül az óriásplakátig, épülethálóig bármit elkészítünk, sőt, dekorációs munkatársaink segítségével felöltöztetheti vagy éppen újjávarázsolhatja üzletét, otthonát, gépkocsiját!

Egyik erősségünk a gyors és minőségi nyomtatás, még egészen kis példányszámú megrendelés esetén is.
Ha úgy szeretné, akár egy darab könyvet is elkészítünk. Nem ismerünk lehetetlent, nálunk a minimális példányszám az EGY.

Gépparkunkban a következő gépek találhatók (a felsorolás teljességének igénye nélkül): digitális nyomdagépek, óriás nyomtató, plottergép (kontúrvágó), íves ofszetgépek, kötészeti gépek stb.

Grafikusaink gyors és kreatív munkával, szellemes megoldásokkal szolgálják ki Önt. Vázolja föl elképzelését - a többit pedig bízza a profikra!

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Grafikai- és arculattervezés

Színes nyomtatás

Széles formátumú nyomtatás többféle hordozóra (vinyl, plakátpapír, fotópapír, perforált ablakfólia, épületháló, festővászon, mágnesfólia stb.)

Poszternyomtatás

Digitális nyomtatás fekete és színes formátumban

Szórólapok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása

Egyedi névjegyek, névjegykártyák tervezése, gyártása

Fotóretusálás

Plakátok tervezése, egyedi kiadványok, kártyanaptárak, reklám- és marketinganyagok, magánkiadású könyvek, katalógusok, újságok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása

Fényképes ajándéktárgyak: bögrék, egérpadok, pólók, hűtőmágnesek, táskák, tolltartók, pénztárcák, párnák, falicsempék stb.

Roll-Upok

Molinók, bannerek

Iskolai tablók, kiállítási anyagok nyomtatása

Regisztráció